вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059
download.gif download.gifdownload.gifdownload.gifdownload.gif

???????? 23 серпня 2023 року, у День Державного Прапора України

у Золочеві встановили рекорд – військовослужбовці розгорнули найбільший стяг в Україні довжиною 147 м ????????

Представник Національного реєстру рекордів України підтвердив
та зареєстрував рекорд України.

Оперативний штаб з питань запобігання та поширення на території району ГРЗ спричиненого коронавірусною інфекцією (COVID-19) інформує

Шановні громадяни, у зв’язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусу COVID-19 доводимо до відома  про те, що Постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2020 року № 215 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211» заборонено з 12 год. 00 хв. 18 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському, внутрішньообласному і міжобласного сполучення (крім перевезення легковими автомобілями). Повідомляємо, що виконання вищевказаної постанови є обов’язковим на всій території України.

У зв’язку із прийняттям Закону України «Про внесення деяких змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19) вводиться адміністративна та кримінальна відповідальність у вигляді накладення штрафів, обмеження або позбавлення волі за порушення правил щодо карантину людей, санітарно-гігієнічних, санітарно-протиепідемічних правил і норм.

 

 

 

Оперативний штаб з питань запобігання та поширення на території району ГРЗ спричиненого коронавірусною інфекцією (COVID-19) інформує.

У  Золочівському районі станом на 18 березня 2020 року не зареєстровано жодного випадку з підозрою на захворювання COVID-19.

У зв'язку з поширенням коронавірусу звертаємося до усіх громадян з проханням дотримуватися правил і рекомендацій компетентних органів на період карантину.

Звертаємося до всіх громадян, які повернулися з-за кордону із переконливим проханням: якщо ви недавно прибули з країн з неблагополучною епідемічною ситуацією, то вкрай необхідно перебувати на домашньому карантині в самоізоляції, протягом 14 днів.

Не піддавайте оточуючих можливій небезпеці і пам'ятайте, що тільки спільними зусиллями ми зможемо запобігти поширенню нового коронавірусу в Золочівщині, районі, області та країні.

Суворі заходи з ізоляції є найбільш дієвим методом запобігання поширенню цього небезпечного захворювання.

Звертаємо Вашу увагу на те, що карантин у навчальних закладах та дошкільних установах - це не канікули. Діти і учні повинні перебувати вдома для того, щоб уникнути небезпечних для себе наслідків, а дорослі повинні це контролювати.

Звертаємося до людей похилого віку, особливо тих, які мають хронічні захворювання, просимо залишатися вдома. Як показує світовий досвід, а особливо досвід Китаю, де вірус уже істотно пішов на спад, найефективніший спосіб боротьби – бути вдома. Ви повинні розуміти, що хворобу легше запобігти, ніж лікувати.

Намагайтесь уникати контактів з оточуючими.

Кожному з нас слід звернути особливу увагу на дотримання правил особистої гігієни. Не забувати часто мити руки з милом, використовувати дезінфікуючі засоби, уникати контакту з домашніми тваринами і намагатися якомога менше перебувати у місцях масового скупчення людей.

Просимо зберігати спокій та не поширювати паніку. У своїх твердженнях використовувати офіційні джерела інформації.