вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059
download.gif download.gifdownload.gifdownload.gifdownload.gif

???????? 23 серпня 2023 року, у День Державного Прапора України

у Золочеві встановили рекорд – військовослужбовці розгорнули найбільший стяг в Україні довжиною 147 м ????????

Представник Національного реєстру рекордів України підтвердив
та зареєстрував рекорд України.

Звернення міського голови щодо поширення коронавірусу

Водночас місто живе і розвивається. Ми продовжуємо оновлювати інфраструктуру, ремонтувати парки і сквери, садити квіти й дерева, прокладати комунікації і ремонтувати тротуари. Але, на жаль, небезпека не відступила. А навпаки наближається ближче до нас.

10 травня 2020 року виявлено інфікованого коронавірусом жителя Золочівського району. А станом на 14 травня 2020 року за інформацією КНП "Золочівська ЦРЛ", зафіксовано 13 випадків з підозрою на захворювання COVID-19.

Взято зразки для проведення ПЛР тестування. Особи знаходяться на самоізоляції.

Карантин продовжено, хоча Уряд і послабив деякі обмеження. Однак, це не означає, що діти мають гуляти на вулицях, дорослі збиратись на пікніки, люди літнього віку грітись на лавочках, а продавці та покупці мають бути без масок, рукавичок, засобів захисту та дезінфекції. Це не означає також, що маємо забути про дистанцію.

Чимало золочів’ян самі собі зняли обмеження. І продовжували ходити в парки та на дитячі майданчики, компаніями на пікніки, не дотримувались елементарних правил безпеки.

Дехто зараз питає: а навіщо був потрібен карантин. Навіщо? Поясню ще раз. Його запровадили вчасно! І не допустили стрімкого розповсюдження вірусу й інфекційного вибуху. Як це трапилося в інших країнах. У нас не померло стільки людей, не «лягла» медицина. І зараз, просидівши стільки часу на карантині, взяти і звести нанівець всі зусилля – м’яко кажучи, нерозумно!
Послаблення запроваджують поступово. Щоб розуміти, де в нас основні ризики і де можуть бути спалахи захворювання. Перший етап – це тест на те, чи готові ми жити за правилами.

Я нікого не лякаю. Але, якщо за тиждень у нас ситуація різко погіршиться, – іншого виходу у влади, як повернутися до обмежень не буде.
Я ще раз закликаю батьків: не ведіть дітей на майданчики, в публічні місця, не відпускайте безконтрольно гуляти. Ви несете відповідальність за здоров’я своєї дитини. Не будьте легковажними! Вірус агресивний і не відступив. Не нехтуйте своєю безпекою! Бережіть себе та людей, які поруч!

Ми або допоможемо вірусу поширитися, або дамо йому відсіч. Все це залежить від кожного з вас! Давайте оберемо життя! Зупинимо вірус! Залишимося вдома! Я сподіваюся на ваше розуміння, витримку і самосвідомість!

Міський голова

Ігор Гриньків