вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059
download.gif download.gifdownload.gifdownload.gifdownload.gif

???????? 23 серпня 2023 року, у День Державного Прапора України

у Золочеві встановили рекорд – військовослужбовці розгорнули найбільший стяг в Україні довжиною 147 м ????????

Представник Національного реєстру рекордів України підтвердив
та зареєстрував рекорд України.

У ЗОЛОЧЕВІ ВІДБУДЕТЬСЯ АКЦІЯ З ВИСАДКИ ПОНАД 2000 ДЕРЕВ

17 квітня у місті Золочів компанія ICOOLA.UA у партнерстві з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Золочівською міською радою та ДП «Золочівське лісове господарство»

організовують масштабну висадку дерев в рамках екологічної кампанії «Садимо 1 дерево за 1 відновлений смартфон». В акції також візьме участь відома інстаблогерка мільйонниця Наталі Литвин. Компанія ICOOLA.UA займається відновленням пошкоджених та вживаних смартфонів і однією з перших в Україні прийняла рішення застосувати принципи сталого розвитку у своїй діяльності задля збереження довкілля та реалізації соціально відповідальних проєктів. Такий підхід є звичним для європейського бізнесу, тому українські компанії також повинні переорієнтовуватись на нові правила гри.

«Наша діяльність безпосередньо впливає на зменшення об’ємів виробництва нових смартфонів. Оскільки в процесі виготовлення 1 пристрою у довкілля потрапляє близько 100 кг виробничих відходів, то ж кожного разу, коли людина приймає рішення купити відновлений смартфон замість нового, вона допомагає зберегти довкілля від забруднення електронним сміттям. Проте ми вирішили, що можемо збільшити позитивний вплив на відновлення довкілля в процесі нашої діяльності, тому запустили безстрокову кампанію «Садимо 1 дерево за 1 відновлений смартфон» в рамках якої з кожного проданого девайсу ми виділяємо кошти на закупівлю одного саджанця дерева», – розповідає засновник компанії Роман Крук.

Акція 17 квітня відбудеться у партнерстві з Департаментом екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Золочівською міською радою та ДП «Золочівське лісове господарство».

Участь у висадці дерев візьмуть члени команди ICOOLA.UA, партнерські організації та волонтери. Акція буде відбуватись з дотриманням усіх карантинних норм.

Це некомерційний проєкт, тому долучитися до заходу може кожен охочий, просто перейшовши за посиланням: https://t.me/joinchat/Obyz65-WcxE3MTk6