вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059
download.gif download.gifdownload.gifdownload.gifdownload.gif

???????? 23 серпня 2023 року, у День Державного Прапора України

у Золочеві встановили рекорд – військовослужбовці розгорнули найбільший стяг в Україні довжиною 147 м ????????

Представник Національного реєстру рекордів України підтвердив
та зареєстрував рекорд України.

Спільно садили дерева

А вчора традиційно висаджували дерева вже на підготовленій території. Цього разу працювали зі сторони вулиці Труша. Насамперед було «відбито територію» під нові доріжки, котрі планують тут прокласти, розплановано все так, щоб до меліоративного каналу, в разі потреби, змогла під’їхати техніка. А вже тоді комунальники, військовослужбовці, депутати та колектив Золочівської міської ради, учні Золочівського ОЗЗСО І–ІІІ ст. № 2 ім. Маркіяна Шашкевича висаджували молоді берези та сосни. На підмогу прийшов і декан Православної церкви України отець Володимир Легкий.

– Тішуся, що Господь подарував мені ласку долучитись до цієї благородної справи, – говорить отець Володимир ЛЕГКИЙ.

– Сьогодні ми всі разом долучились до дуже богоугодної справи. Адже висадженні дерева – це дар життя. Прошу в Бога ласки, щоб Господь благословив всіх тих, хто трудиться на славу Божу, на славу нашого міста, а посаджене сьогодні, щоб прийнялось і забуяло зеленю.

Василь ГАВРИШКІВ, заступник міського голови, здається не пропускає жодної акції з висадження дерев:

– Як ми і обіцяли, сьогодні, крім сосни, висаджуємо й інші дерева, зокрема березу. То ж березова алея в парку вже є. Щиро дякую всім, хто сьогодні долучився і став поруч з лопатою, хто приєднався до спільної праці. Згодом це дасть дуже потужний результат.

Черпає натхнення від праці на рідній землі і депутат Золочівської міської ради Тарас КУЙБІДА:

– Сьогодні ми продовжили роботи із впорядкування парку. Окрім дерев, також висаджували живопліт. Закликаю усіх, хто має таку можливість долучатись до робіт у парку. Адже це наше місто і наш парк.55618334 2090272004355953 3044105766651822080 n

Керівник Золочівського МВЖКП Михайло КОРОВЕЦЬКИЙ вдячний кожному, хто приходить на допомогу:

– Міський парк «Здоров’я» своєю площею сягає майже двадцяти гектарів. Зрозуміло, що силами самих лиш комунальників обійтись важко. Адже працівників не вистачає, а парків, скверів, зелених зон чимало. Та й не лише одним озелененням займаються комунальники. Тому я щиро вдячний кожному, хто знаходить час, хай годину, хай півгодини, для спільної праці.

Першим приходить і останнім йде із таких заходів міський голова Золочева Ігор ГРИНЬКІВ:

– Сьогодні на громадській толоці нас знов було дуже чисельно. Сьогодні з нами працювали діти із другої школи, котра носить ім’я Маркіяна Шашкевича. Сьогодні нас благословив отець декан Володимир Легкий, котрий тут поруч мешкає. Ми спільно садили дерева. Поруч працює техніка, яку надав депутат Золочівської міської ради Йосип Барабаш. Золочівці заслуговують на те, щоб мати гарний парк. То ж приєднуйтесь до праці. Дай, Боже, щастя нам усім!

Леся ГОРГОТА

Фото автора