вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

Освітній фронт зараз такий же важливий, як міжнародний, медичний, економічний. День працівника освіти в Україні щорічно відзначають у першу неділю жовтня. Цьогоріч свято припадає на 2 жовтня.
Напередодні професійного свята у Золочівській громаді відзначили кращих педагогів.
 
Вітали освітян заступник начальника Золочівської ОВА Богдан Гринишин, заступник міського голови Ярослав Окрепкий, начальник відділу з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Андрій Заброцький.
 
"Дякую, Вам дорогі освітяни, за те, що тримаєте сьогодні свій фронт, - звернувся до присутніх начальник відділу з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради Андрій Заброцький. - Сьогодні наші воїни тримають лінію оборони. І вони впевнені в тому, що їхні діти навчаються, їхні діти доглянуті. Дякую тим освітянам, які взяли до рук зброю і стали на захист держави. Дякую Вам за те, що у скрутну хвилину Ви долучились до підтримки нашого війська. Дякую Вам за те, що Ви поділилися своїм теплом із внутрішньо переміщеними особами, тими, які постраждали від війни. Вони знайшли тут свою домівку... Бажаю Вам та Вашим родинам, здоров'я, затишку, тепла та звичайного миру. Отто Фон Бісмарк сказав, що ворог йде туди, де програє вчитель і священник. Я хочу сказати, що ми не програємо. Ми переможемо".
 
Під час урочистої академії нагородили грамотами найкращих фахівців галузі.
 
Приємним подарунком для освітян, які зустріли чергове професійне свято, стала цікава концертна програма.
 
Атмосфера, яка панувала в залі під час свята дарувала дивовижне відчуття єднання, а ще гордість за те, що освітяни Золочівської громади талановиті, творчі, справжні професіонали.