вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

 

Минулого тижня у Золочівській міській раді відбувся благодійний захід, на якому дошкільнята та школярі Золочівської громади, діти з багатодітних сімей, батьки яких сьогодні на передовій захищають Украіну від ворога, діти важко поранених воїнів, воїнів які перебувають в полоні, а також діти загиблих та безвісти зниклих захисників, отримали подарунки за співпраці з Роман Лобай, від благодійного фонду Liberi Ukrainian.
– Цьогоріч ми проводимо акцію в різдвяно-новорічний період, щоб діти могли відчути магію свят і піклування оточуючих. Розумію, як зараз важко дітям, у яких війна забрала їхніх батьків, а в дружин – чоловіків. Проте, незважаючи ні на що, ці родини тримаються, вони незламні, – зазначив заступник міського голови Василь ГАВРИШКІВ. – Цим благодійним заходом ми хочемо підтримати дітей українських Героїв та подарувати їм магію Різдва, турботу та подарунки.
Надія ПЕРЕНКО, представниця організації Liberty Ukraine Foundation:
– Liberty Ukraine Foundation – благодійна організація, яка знаходиться у Техасі (США) та об’єднала підприємців, культурних діячів, меценатів, небайдужих людей. Ці люди об’єднались для допомоги Україні та українцям, підтримують медицину, тимчасово переселених осіб, дітей, родини військовослужбовців. Сьогодні хочу передати від Liberty Ukraine Foundation два основних меседжі. Перший – щоб на ваших обличчях були усмішка. Щоб ви росли щасливими і успішними українцями. Другий важливий меседж ві Liberty Ukraine Foundation з Техасу – це те, що вони пишаються вами та вашими батьками. Слава Україні!