вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

Все у нашому житті пов’язано з жінкою ніжною та дбайливою, мудрою та невтомною, берегинею сімейного вогнища. Вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську любов і ласку. Для жінки бути мамою ­– це найпочесніший із титулів. Сторицею зростає честь отримувати звання «Матері-героїні». Необмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих, духовних і моральних якостей.

Перш ніж перейти до привітань усі присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто віддав за волю й незалежність нашої країни найцінніше – своє життя, а також подякували воїнам, які боронять нашу свободу і піклуються про майбутнє України.

«Кожне життя – це індивідуальна історія, це надії, мрії, сподівання, важка праця для реалізації цих планів і це – надзвичайне благо, яке дароване нам Богом і матір’ю. Сьогодні ми розуміємо всю крихкість і всю несталість людського життя, бо війна нагадує нам про це щодень, забираючи кращих з кращих. Бути матір’ю – це, направду, дуже велика відповідальність. Немає важливішої професії, немає достойнішої місії, немає сильнішого і кращого заняття, як бути матір’ю. Бути матір’ю – це значить віддати частинку себе, подарувати тій дитині, яку ти народила, найкраще що в тебе є: теплоту, любов, ласку. А бути матір’ю героїнею – це означає віддати все, що в тебе є.

Хочу подякувати вам за вашу працю, низько вклонитися за ваш вчинок. Нехай любов ваших дітей та теплота перебувають з вами кожен день. Зичу вам щоб ви мали можливість тішитися їхніми здобутками, гордитися за їхні досягнення. Нехай Бог оберігає вас та ваші родини, нехай буде славний український народ. Слава Україні!» – привітав Голова Золочівської РДА Василь Маркевич.

DSC 6377