вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

5 жовтня 2022 року Золочівську громаду відвідали перший заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик та начальник департаменту економічної політики Степан Куйбіда.
Чиновники відвідали «Червоненське вище професійне училище», де нещодавно завершені роботи із ремонту частини приміщень гуртожитку, які були виконані за кошти обласного бюджету. У відремонтовані житлові кімнати поселять переселенців, які вимушено покидають домівки та знаходять прихисток на Львівщині.

«Завдяки підтримці очільника області Максима Козицького та Львівської ОВА , відповідно до програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області здійснено поточний ремонт приміщень будівлі гуртожитку Червоненського вищого професійного училища, в якому відремонтовано 36 кімнат на 4 та 5 поверхах. Питання забезпечення житлом ВПО є одними із першочергових та потребують якнайшвидшого вирішення. Відрадно, що реалізація проєкту дозволить забезпечити близько ста наших співвітчизників з числа переселенців комфортними умовами проживання», – зазначає начальник Золочівської військової адміністрації Василь МАРКЕВИЧ.
Також представники влади оглянули незавершене будівництво амбулаторії загальної практики сімейної практики у селі Червоне.
«Вже декілька років у громаді є актуальним питання завершення будівництва амбулаторії сімейної практики у селі Червоне. Сьогодні спільно з керівництвом області та району працюємо над вирішенням цього питання. Дуже важливо, щоб цей відносно недавно збудований об’єкт служив на користь людям. Вдячний керівництву області за підтримку Золочівської громади та розуміння наших проблем. Це дуже важливо, особливо в цей складний час воєнної агресії», – говорить міський голова Золочева Ігор ГРИНЬКІВ. 


Леся ГОРГОТА
Фото автора