вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

Разом із Мар‘яном Ковальським, Андрієм Чижем, Андрієм Дмитрівим провідали наших воїнів у Запорізькій області. Перевезли туди два автомобілі. Один – Nissan Navara придбаний у Лондоні за кошти жителів села Вороняки для односельця Віталія Заболотного.
Виїхали 6 жовтня о 21 год. від Золочівської міської ради. Через 15 годин безперервної їзди з маленькими зупинками на каву приїхали у Запоріжжя.
Через часті ракетні обстріли місцевим мешканцям, які нас прийняли у себе вдома, досить тривожно. Вони справжні патріоти. На волонтерських засадах роблять все від них залежне для перемоги над ворогом.
Зустрічі із нашими воїнами з різних військових підрозділів додають сили. Передали авто Віталію Заболотному та за горнятком солдатського чаю наговорились з нашими воїнами. Частина з них – сусіди із Зборівщини. Вони маломовні. Дуже скупо розповідають про себе. Не реагують на віддалену канонаду. З потреб - говорять про авто-позашляховики, дрони, антидронові рушниці, радіостанції.
Випадкова зустріч із бійцями одного з військових підрозділів в іншому місці. Їх міцні руко потискання, зосереджені погляди, та відчутна професійність, скромність, і доброта настільки притягують і додають віри в перемогу над ворогом. В подарунок отримую шеврон підрозділу. Для нас це як нагорода. Дякуємо Вам, захисники України, чиїсь сини. Батьки, чоловіки. Дякуємо Вашим рідним, близьким, дорогим, котрі переживають за кожного за Вас і чекають Вас із перемогою додому.
Наш земляк Володимир Пуківський підвозить нас на авто до залізничного вокзалу. До наступної зустрічі! – кажемо ми йому.
Трохи відіспавшись у поїзді обговорили деталі наступної поїздки до військових у Харківську область.