вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

Святий Миколай приходить у найскладніший період за всі часи незалежності. Українці захищають свою землю від московської орди. Але навіть у цей критичний період дорослі, як ніколи, зобов’язані створити маленьке свято для всіх наших рідних українських діток. Бо це час різдвяного дива, коли збуваються найзаповітніші мрії. Наші діти заслужили на це диво.
Сьогодні Святий Миколай завітав до дітей військовослужбовців, котрі віддали на війні найдорожче – життя, до тих діток, чиї батьки зникли безвісти, боронячи Україну, дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування.
Поки Святий діставався до призначеного місця зустрічі, святковий настрій дітлахам дарували учні Золочівського ЗЗСО І–ІІІ ст. № 1 під керівництвом Надії Зарічної.
Звернувся до дітей заступник міського голови Ярослав Окрепкий. Краще за Миколая, констатував, все одно ніхто не скаже, а ось побажати… Звісно, щоби у новому році здійснилися мрії кожного й одна мрія на всіх – аби Україна перемогла у війні і настав мир. Аби щастя світилося в очах українців – маленьких і дорослих. Аби майбутнє країни було радісним та квітучим.
– Знаю, ви – найрозумніші, найталановитіші, найслухняніші в цілому світі. То ж нехай в цей день Чудотворець принесе вам багато подарунків і казкових див. Зростайте добрими і щасливими – на радість рідним та на славу Україні! Щиро бажаю, щоб Миколай Чудотворець якнайшвидше приніс нам найбажаніший для всіх подарунок – перемогу українського добра над московським злом, – зазначив Ярослав ОКРЕПКИЙ.
Приєднались на допомогу Святому Миколаєві і друзі із німецького міста Шьонінген Зігмунд Вінтер та Герхерд Вінтер, котрі вручили діткам солодкі подарунки.