вул. Шашкевича Маркіяна, буд. 22

(03265)42322

(03265)42376

mail@zlmr.gov.ua

  • foto winter 1
  • castle 2
  • 20230505 125501
  • 20230505 130318
  • 1020230505 150059

Напередодні Дня Святого Миколая заступник міського голови Золочева Ярослав Окрепкий передав ключі від новенького школярика Золочівському ЗЗСО I-III ст. № 2 для перевезення діток з особливими потребами. Цей шкільний автобус придбали за спільні кошти обласного і міського бюджетів.

«Шановні золочів’яни, ми сьогодні передаємо школярик, вже вдруге у 2023-му році, для наших дітей, які навчаються в Золочівській ЗЗСО № 2 ім. Маркіяна Шашкевича. Цей автобус перевозитиме дітей із ближніх сіл до навчального закладу і сьогодні хочу передати ключі від цього автобусу директорці школи Оксані Федорівні Смолінській. Цей автобус є для перевезення дітей з особливими потребами. Він має понижену платформу», – заступник міського голови Ярослав Романович Окрепкий.
«Сьогодні Святий Миколай завітав до нас з дуже гарним подарунком для діток нашої громади – ми отримали новий шкільний автобус. Це важливо для нашої освіти, освіти нашої громади, тому, що дітки з навколишніх сіл і міста зможуть добиратись до Золочівського ЗЗСО № 2 в новому та зручному автобусі. Дякуємо, в першу чергу міському голові, заступникам, депутатам, які проголосували за співфінансування цього школярика», – Андрій Володимирович Заброцький, директор Відділу з питань освіти, молоді і спорту Золочівської міської ради.
«Хочу щиро подякувати особисто від себе та усього учнівського та вчительського колективів Золочівської ЗЗСО № 2 ім. Маркіяна Шашкевича, насамперед, міському голові Гриньківу Ігору Михайловичу та усьому депутатському корпусу, за те, що змогли передбачити у бюджеті 2023-го року та проголосували про співфінансування та закупівлю шкільних автобусів – «школяриків». Забезпечення, увага, любов і підтримка – це саме те, чого найбільше потребують наші діти, а особливо дітки з особливими потребами. Нові школярики обладнані всім необхідним щоб перевозити таких діток. Особливо приємно отримувати такі подарунки на передодні Дня Святого Миколая», – зазначила Оксана Федорівна Смолінська, директорка Золочівської ЗЗСО № 2 ім. Маркіяна Шашкевича.

Анна БУКОВСЬКА
Фото автора